#Sonylive på Debaser Strand – episk kväll

Det var lansering av Sony Xperia Z1 samt lite fest med Sony Music. En bra kombo kan man säga. Det var nya musikakter på scen varje halvtimme och jag och P stod längst fram och älskade ALLT. Vi drack vin, provade lyckan i en fiskdamm och slog tärning om goodiebags. Det var blandad kompott på besökarna (700st) där det var säljare blandat med mediafolk. Men det var en bra kombo där säljarna var de gladaste och mest partysugna!

De här banden fick vi se:

Arvingarna
Zacharias Blad
Lisa Nilsson
*Beatrice Eli och Marlene
Malcolm B, Jaqe & Mack Beats
INVSN (Invasionen)
*Young Squage
MÖ (danska)

De med stjärna kan jag råda er att kolla upp. Så fruktansvärt bra. Jag var helt döv när jag kom hem men lycklig. Nu ska jag ta mig igenom fredagen genom att inte somna på skrivbordet. I morgon är det dags för pilotinspelning av en än så länge hemlig grej.

Varsågod för lite bilder från i går:
image
image

image

image

image

image

image

image

image

image

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *