Stanley Fatmax – nya verktyg på svenska marknaden

Stanley Fatmax – nya verktyg på svenska marknaden

0

I mars kommer en ny linje verktyg på svenska marknaden. Den heter Stanley Fatmax och säljs på Clas Ohlson. 

Black and Decker är en väl känd linje av kraftfulla verktyg riktade till yrkesmänniskor. Men koncernen de äger även ett märke kallat Stanley Fatmax som nu i mars släpps i Sverige.

Fatmax ska vara ett slags mellansegment mellan budgetprodukter och proffsprodukter, så bra kvalitet men till ett lite bättre pris.

Produkterna kommer säljas endast på Clas Ohlson och det är ett brett sortiment som räcker bra för hemmafixaren. Får se om jag kanske lyckas få till några test under sommaren. (Har ju köpt hus)

Här är en del av alla verktyg som kommer.

Comments
  • T#1

    27 mars, 2014

    Det värsta Dewalt look-alike märket hittills. Något som Black & Decker kommer undan med efter som de faktiskt äger Dewalt.
    Black and Decker är allt annat än ”kraftfulla verktyg riktade till yrkesmänniskor”. Black & Decker var bra en gång i tiden, men nu kan de inte på långa vägar mäta sig med kvalitén hos till exempel gröna Boschverktyg, och grönt är Bosch hobbygrejor. Stanley är vad jag kan se högre prissatt än Black & Decker, och måste därför även vara långt bättre för att kunna motivera detta.

    Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *