STAR WARS TÅRTOR TO DIE FOR!

STAR WARS TÅRTOR TO DIE FOR!

STAR WARS TÅRTOR TO DIE FOR!

Att göra roliga tårtor är numer så vanligt förekommande att man inte ens reagerar längre. Med sockerpastans intågande verkar det vara omöjligt att misslyckas. Jag är en tårt-älskare (att baka och titta på, ej äta) och följde “Det stora tårtslaget” som gick på tv. Vilka fantastiska kreationer de skapade. 

Här hittade jag en samling av Star Warstårtor som jag gärna får på min födelsedag.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *