Sugna på mer “Kvarteret Skatan”

Nu är det fest i kvarteret minsann. Humorprogrammet “Kvarteret Skatan” firar 20 år och jubilerar med nya avsnitt! Det blir kära återseenden med komikerna David Batra, Anna Blomberg, Johan Glans, Rachel Mohlin och Vanna Rosenberg. Premiär i SVT den 11 december.

Vad är era bästa minnen från serien?

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *