Ta hand om Vägens Hjältar – tack!!

Ta hand om Vägens Hjältar – tack!!

0

Ett av de bästa programmen jag sett är just ”Vägens hjältar” på kanal 5. Den visar på den livsfarliga arbetsmiljön bärgare och TMA-förare arbetar i varje dag. 

Ser man att folk arbetar på vägen så saktar man ner, det är inte svårare än så. Ditt ego kommer inte bli skadat för att du saktar ner i vänsterfilen i din BMW, jag lovar. De som arbetar på vägen står inte där för att retas, de räddar liv, städar undan fordon som står i vägen och hjälper folk i nöd. Nästa gång kanske det är du som fastnar på vägen!

Fler program

Det är inte bara ”Vägens hjälte” som visar upp en ärlig bild av ett arbetsklimat, även ”Tunnelbanan” visar hur hårt våra ordningsvakter jobbar. Här får man se vad som hänt som lett till att de måste ligga på golvet ovanpå en person för att få på handbojorna. Jag hoppas ni tittar och tar till er och slutar filma de sista tre minuterna och sen kastar skit på vakterna, de kanske har tagit fast en person som annars skulle puttat ner dig på rälsen…

Min uppmaning

Ha respekt för medmänniskor. Sänk hastigheten, gå inte ur din bil om du måste stanna på motorvägen utan vänta på hjälp och kolla på ”Vägens hjältar”.

PS. Får man adoptera Berra och Gojjan?

Comments
  • magdalenasweden#1

    30 januari, 2017

    Som BMW förare saktar jag alltid ner vid hinder men det har nog att göra med att man själv jobbar på vägen. Är sjukt tacksam när bilarna med kuddarna kommer om man är på en väg med högvarv.
    PS har alltid påfylld bilnkerolja i min tyska kärra också DS 🙂

    Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *