Tankarna går till mig och min pappa i dag

Jag gav mig själv en ny klänning i dag från Indiska. Vad tycks?

klänning

 

Eftermiddagen på jobbet ägnade jag åt mig själv och mina naglar bla. En skum nagellack med en blå nyans, typ petrol.

nagel

Och så köpte jag ett batteridrivet gravljus som jag kommer ställa i trädgården. Jag kommer skapa en egen liten minnesplats till pappa och tänka på honom. Hoppas han kikar förbi och kollar in nya bastun och badrummet.

Ha en fin Alla Helgons Afton.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *