Tävla om Fidelio B8 med Dolby Atmos och Ambisound

Tävla om Fidelio B8 med Dolby Atmos och Ambisound

0

SPONSRAT INLÄGG

Ljud, ljud, ljud.. Mitt favoritämne. Kom nyss hem från en pressresa med ett annat varumärke där jag ställde mig i ett rum och lyssnade på riktigt Dolby Atmos och herregud. Det här är nästa steg i vårt biorum.

En smidig produkt är en så kallad ”ljudlimpa”. Om man inte har så mycket plats eller inte vill inreda med massor av högtalare men ändå ha bra ljud så är det ett ypperligt val. Vi har en modell i sovrummet för att slippa ljudet från tv:n och ändå kunna se film och njuta av tv.

Kolla in Philips Fidelio soundbar med nya Dolby Atmos®-tekniken

Gibson Innovations presenterar första Philips Fidelio soundbar med nya Dolby Atmos®-tekniken. Genom att kombinera Philips patenterade Ambisound-teknik, kraftfulla högtalare och Dolby Atmos, omdefinieras hemmabioupplevelsen med ett resolut, levande och omslutande bioljud i hemmet med en otrolig skärpa och detaljrikedom.

Med integrerad Dolby Atmos frigörs ljudet från de tidigare begränsningarna i ett traditionell 5.1-kanaligt ljudsystem och sprids istället fritt runt i rummet från alla håll. I kombination med Philips egenutvecklade Ambisound-teknik kan en hel värld av tredimensionellt ljud skapas från en enda enhet.

Fidelio Soundbar med Dolby Atmos är bestyckad med 18 högtalare inklusive två uppåtriktade moduler som skapar ett 5.1.2-ljudkanalsystem. På vardera sidan finns tre mid-range-element placerade, varav ett av dessa är avsett enbart för att skapa optimal röståtergivning. Återstående element i kombination med exakt vinklade diskantelement skapar en bredare ljudbild, mycket vidare än enhetens egen längd.

För de lägre frekvenserna finns en kraftfull trådlös subwoofer med ett 8-tums nedåtriktat element som levererar en kraftfull och djup bas. Den använder en kupolformad basreflektor för att förhindra ljuddämpning och förbättrar återgivningen av lägre frekvenser genom att utstråla dem jämnt utåt i en 360-graders båge för att fylla varje hörn av ett rum med bas.

Högtalarna, i kombination med den egenutvecklade Ambisound-tekniken, skapar ett bättre och bredare ljud än någon tidigare soundbar, trots det smidiga formatet. Nya Philips Fidelio Soundbar med Dolby Atmos är endast 50 millimeter hög och placeras med enkelhet under en TV och har en utsökt, modern estetik som smälter in i alla hem.

”Philips Fidelio Soundbar med Dolby Atmos går bortom den traditionella lösningen för 5.1 surroundljud” säger Daniel Lindén, nordisk marknadschef på Gibson Innovations. ”Användarna vill ha bästa möjliga ljud hemma, och med Dolby Atmos och Philips patenterade Ambisound-teknik skapar denna soundbar ett kraftfullt och dynamiskt ljud, oavsett placering. Detta är vår första soundbar som erbjuder en verklig 3D-ljudupplevelse.”

Nya Philips Fidelio Soundbar med Dolby Atmos finns ute i handel nu, pris 9 990 kronor

Nyckelfunktioner:

• 400 W, 5.1.2-soundbar med trådlös subwoofer

• Inbyggd Dolby Atmos och Philips patenterade Ambisound-teknik

• Integrerade uppåtriktade högtalare för en intensivare ljudupplevelse

• Dedikerad centerkanal som förbättrar röståtergivningen

• Bluetooth aptX, AAC och NFC

• Anslutningar: 2x HDMI-in, HDMI ARC, optisk, koaxial, 3,5 mm-uttag

SPONSRAT INLÄGG

Your email address will not be published. Required fields are marked *