Taxi Stockholm kör Tesla

Taxi Stockholm kör Tesla

Bild från Taxi Stockholms Instagram

Bild från Taxi Stockholms Instagram

Appropå Tesla så har nu Taxi Stockholm äntligen satt in en i trafik.

För ett bra tag sen så deltog jag på ett litet event med Taxi Stockholm där jag som journalist åkte med en av deras elbilar ner i hemliga gångar på Skeppsholmen (Läs om det här). En historiker satt med i bilen och berättade intressant fakta om var vi var när vi var under jorden och den underbara taxiföraren demonstrerade den tysta bilen. Vi pratade lite efteråt om det här med elbilar i taxitrafik, det är ju ingen hit än (förrän nu) eftersom elbilarna har för kort räckvidd och för lång laddningstid. En bil kan inte nyttjas närsomhelst och det blir problematiskt.

Han pratade varmt om Tesla och att han lobbade mycket för att den skulle sättas i drift. Han ville vara den som körde den och jag hoppas innerligt att det blev han!!

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *