It´s tea-time med Rörstrands

It´s tea-time med Rörstrands

porslin

Nu är det höst och mörkret faller. Ljusen tänds och aldrig har det smakat godare med te. 

Jag dricker inte kaffe, dricker bara te och då helst grönt. Till det föredrar jag lussebullar, kex eller scones. Fast mest dricker jag bara te utan något till.

Rörstrands har tagit fasta på att trots att vi är ett kaffedrickande land så ökar tekonsumtionen. Därför har man tagit fram en ny serie som kallas SPM vilket är initialerna i designerns namn – Signe Persson-Melin.

Signe har agerat rätt länge nu och står bakom klassiker som Kinesen, Six-sided och Primeur. I dag är hon 90 år ung och fortfarande verksam.

I butik från 1 januari 2015.

Rekommenderade utpriser:
Tekanna 1,2 L. Rek. utpris 1199 Sek.
Mugg 35 cl. Rek. utpris 199 Sek.
Tallrik 23 cm. Rek. utpris 199 Sek.
Skål 60 cl. Rek. utpris 199 Sek.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *