Test av Jabra Elite 75t – Bästa köpet!

Test av Jabra Elite 75t – Bästa köpet!

Editors choice
2

Test av Jabra Elite 75t – Bästa köpet!

Men jösses, det här var inte nådigt. Nu behöver jag inte leta lurar längre – vi är hemma!

Jag har dragits med Airpods gen. 1 ganska länge och de suger ju på alla plan. Längtade efter att testa några andra in-ear lurar som är true wireless och så vips dimper dessa ner i brevlådan.

Design är on point! (Ok boomer)

Ja det skiljer ju inte jättemycket mellan dessa typer av lurar. De är smidiga och perfekta i storlek med tre olika gummipluttar för att kunna anpassas till allas öron. Asken är ganska liten och lätt och får plats överallt.

 

Ett klockrent ljud men inte för samtal

Här pratar vi intensivt ljud. Man hör alla detaljer i musiken och med den tillhörande appen kan man gå in och ändra ljudet för att passa ens personliga preferenser, men vet du – jag testade lite och landade tillslut ändå i standardinställningarna.

På vänster hörlur klickar man för sätta på och stänga av HearThrough vilket fungerar bra och jag kan höra väldigt mycket av det som sägs runt mig. Men att tala i telefon verkar inte vara det bästa. Har pratat med olika personer i olika miljöer och om jag står på t-banestationen, väntar på bussen eller annan miljö med mer ljud så hör personerna mig knappt alls. Det blir lite trist. Här får jag alltid ta ur lurarna och välja att prata i telefonen. Gissar att funkar bättre om jag befinner mig på en tyst plats, men hur ofta är man där?

Batteritiden är knäckande

De säger att hela kitet ger upp till 28 timmars batteritid. Det stämmer säkert, jag är en sådan som laddar varje natt för jag vill ju inte råka ha de oladdade. Jag åkte från Åre med tåg i fredags och kollade på nästan hela säsongen av Stranger på Netflix. Jag tog inte ens en paus för mat eller toalett utan körde på non-stop och lurarna klarade lätt av 8h tåg. Jag är helt förbluffad.

TOPPBETYG!

5 / 5 stars     
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *