Testa bilar är inte alltid så jävla enkelt!

En baksida med att testa bilar är att man aldrig vet vilken bil man har. Ja okej, jag är exceptionellt dålig på att komma i håg saker, det ska tilläggas. Men om man byter bil varje vecka och hinner köra den kanske en, max två, dagar på en vecka så hinner man liksom inte lära sig vad man köra just nu.

Så när jag i dag skulle leta upp bilen jag har för att parkera om så uppstod en situation.

Jag minnas att jag kom hem i en bil i tisdags efter skolan. Jag minns också att det inte fanns parkeringsplats någonstans så jag snurrade runt många varv innan jag tillslut hittade ett ställa jag trodde var okej, men jag var osäker. Så i dag tänkte jag att jag skulle parkera om bilen för vi ska upp så sjukt tidigt i morgon så jag vill ha den nära och där jag vet var den är.

Så på lunchen går jag mot bilen och ska parkera om. Hittar den inte. Funderar ett varv och tänker, nej jag ställde den ju i backen bakom huset. Går upp för den låååååånga backen, stressad. Men där var den inte heller. PANIK! Var fan är bilen? Vilken bil har jag? Försöker minnas när jag åker runt och letar parkering men kommer inte på vilken bil det var jag hade. MER PANIK. Springer desperat omkring i hela Aspudden och försöker minnas något. Jag minns att det var en heldragen linje bredvid bilen.. MEN VAR FINNS DET EN HELDRAGEN LINJE I ASPUDDEN! Jag svettas, klockan tickar, jag borde verkligen vara tillbaka på jobbet nu.

Jag går tillbaka dit min instinkt ville ta mig från början och hittar bilen, säkert en kvart, tjugo minuter senare. Fy fan vad jag blev orolig.

Ska också tillägga att det INTE är första gången jag råkar ut för det här.

Ja, ni får skratta!

 

 

20130913-154111.jpg

20130913-154124.jpg

20130913-154132.jpg

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *