Tillbaka på jobbet? Tillbaka på gymmet? Tillbaka?

Ja jag har ju inte haft en lång skön semester så tillbaka på jobbet är jag inte, jag är mer kvar fortfarande. 🙂 Men jag har hunnit med en hel del roliga saker under sommaren ändå som jag tar med mig.

Däremot har jag tagit en träningspaus. Mest för att Sats inte bjöd på särskilt många klasser och sen för att jag inte haft tid. Men jag sa också upp mitt kort på Sats för att till hösten börja på House Of Shapes. Så om ett par veckor sätter jag i gång igen och ser fram emot allt från Balletbar till Musikal och Ragga. Fy fan vad roligt det ska bli.

Hur har ni det? Jobbigt att komma tillbaka?

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *