TIPS PÅ EN AV SVERIGES BÄSTA TECHBLOGGAR

TIPS PÅ EN AV SVERIGES BÄSTA TECHBLOGGAR

0

Det låter kanske jättedumt att tipsa er om en annan blogg som jag dessutom anser vara fantastisk. Men.. den här tjejen gör inte samma sak som mig. Jag rapporterar om roliga prylar och nyheter och tankar. Hon skriver utförliga guider som alla kan ha nytta av, även jag. 

Så jag vill väldigt gärna tipsa om Elin Häggberg och hennes enormt fina blogg Teknifik. Hon är min idol… Men för all del, stanna även kvar här och läs om det jag har att säga.

Har ni andra tips på bloggar värdiga att följa? Jag vill addera fler till min Feedly.

 

 

Comments
 • Elin Häggberg // Teknifik#1

  11 maj, 2016

  Åh men hej blir alldeles rörd här – du är ju min idol!! Tack för de fina orden. Seriöst, måste få bjuda dig på den där fikan snart. Jag är en stark troende på att länkkärlek bara leder till mer kärlek. Jag tycker att det du gör i tech bloggosfären är helt unikt och tycker absolut att fler bloggar inom vårt ämne behövs för det är ju världens roligaste ämne. Om det kan finnas 123912031 mode/inrednings/matlagnings-bloggar varför inte åtminstone en handfull eller mer tech-bloggar (framförallt skrivna av grymma brudz)? Ditt fokus på vardags- och hushållsteknik, bilar, ny innovation och tekniknyheter behövs verkligen och är helt unikt i bloggsverige ju. 😀

  Svara
 • Annie/Vegokäk#3

  21 maj, 2016

  Åh Elin är bäst <3 <3 <3

  Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *