TRÄDGÅRDSFAVORITER

TRÄDGÅRDSFAVORITER

Trädgårdsfavoriter

I flera år nu har jag pratat trädgårdsprylar i Nyhetsmorgon och jag hittar så mycket smarta saker och coola prylar. 

Ett favoritmärke har varit Garden Glory som gör trädgården lite glammigare. Designen är makalös och passar mig alldeles perfekt.

Slangarna är 20 meter långa, vilket jag tycker är en bra längd, men kan så klart kopplas i hop med fler så du når längre. De är UV-skyddade och helt fria från bly, kadmium och f-talater, så att man kan dricka vattnet som kommer ur dem.

Årets två nyheter är en vattenkanna i samma färger som slangarna och som rymmer 8 liter. Sedan har de också tagit fram en spade till trädgården där jag fick ha med prototypen i tv. Båda har en diamantform och ser så fina ut att man inte vill använda dem nästan.

Priser
Slangar 895 kr
Vattenkanna 595 kr
Spade 895 kr

Du hittar mer information och kan shoppa dem HÄR.

IMG_3356

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *