Två nyheter för Wallenrud

Två nyheter för Wallenrud

IMG_20141107_105756

Jag kan berätta om två nya spännande saker jag fått förtroende att göra. 

1. Föreläsning

Jag ska ha en 30 minutare för Guldsmeds- och Urleverantörernas förening om smarta klockor och smycken.

2. Jury

Jag ska sitta i jury för SM i Ung Företagsamhet. Något som ligger mig varmt och hjärtat att få se ungdomar växa och förstå vikten av eget företag och innovationer.

Jag ska också göra en provartikel för en tidning där jag verkligen kan se mig själv finnas i. Den går väldigt mycket ihop med mitt konsumenttänk. Spännande.

Bara man får den lilla sparken i baken (sparken heter Magdalena) så höjs ens självförtroende och man börjar synas och höras vilket ger resultat!

IN I KAKLET NU!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *