Urbanears goes Sport

Urbanears goes Sport

0

Hörlurar är som ett smycke i dag. De ska passa oss i färg, form och ljud och gå ihop med vår stil. Det finns oändligt många varianter där ute så man kan vara säker på att hitta ett par som passar just sig själv.

Ett märke som verkligen satsat på stil med klara färger, urbana namn och någon slags enkelhet är Urbanears. Bra prissättning, stram design och ett schysst ljud som passar dem som gärna byter stil och vill anpassa sig.

urbanears

 

Nu har Urbanears släppt sin första sportkollektion, kallad Active, och den är jag absolut nyfiken på. Speciellt Hellas som är trådlös och har en del finesser men ändå bara kostar runt tusenlappen. Detaljer som går genom båda modellerna är reflexer vilket jag tycker är intressant, ju mer reflexer man kan ha på sig desto bättre, det gäller ALLA. De kommer ut i butik 7 januari.

hellas

Hellas har inbyggd Bluetooth 4.0 så du slipper störas av en sladd och kan röra dig fritt. Inuti hörlurskåpan finns en mick samt en touch-funktion som gör det enkelt att svara på samtal, byta låtar och justera volymen utan att behöva ta fram telefonen. Både head-band och hörlurskuddar är tvättbara och ger 14 timmars batteritid.

Pris: 999 SEK

Reimers är en svettresistent in-ear hörlur som utvecklats med innovativ EarClick-teknologi som du enkelt fäster inuti örat. Hörluren har även en inbyggd mick samt styrkontroll som är kompatibel med både iOS och Android. Sladden är designad med reflexdetaljer som ser till att du är synlig i mörkret – perfekt för såväl löprundan som när du springer för att hinna med sista bussen hem.

Pris: 500 SEK

reimers

Your email address will not be published. Required fields are marked *