Vad lyssnar katter helst på?

gato negro wallenrud

Det vill du väl ändå veta? Va? För när du drar på stereon där hemma då lovar jag att katten springer åt andra hållet, sant? Ja okej jag har ingen katt själv så jag vet inte ett skit om katter. Är dessutom satans allergisk mot dem. 

Men det finns ett vinmärke som heter Gato Negro som har en katt i sin logga. Dessa tyckte det var kul att göra en studie i vilken musik katter faktiskt gillar. Jupp, det är sant.

Här är topplistan med sommarhits för din katt. (Personligen slipper jag gärna alla dessa..)

Topp fem – låtarna din katt vill höra

  1. Boten Anna, Basshunter (2006)
  2. Dragostea Din Tei, Haiducii (2004)
  3. Everytime We Touch, Cascada (2006)
  4. Crazy Frog, Axel F (2005)
  5. Hej Monica, Nic & the Family (2004)

Botten fem – låtarna du ska undvika

  1. Ingen vill veta var du köpt din tröja, Raymond & Maria (2004)
  2. Ingen sommar utan reggae, Markoolio (2007)
  3. Miss Decibel, Medina (2013)
  4. Who’s da man (Zlatan song), Elias feat. Frans (2006)
  5. My Number One, Helena Paparizou (2005)

Jo Gato Negro har precis släppt nytt rosévin som jag är sugen på att testa. Jag är ganska nyvunnen roségillare. Eller så här, jag tål inte rött vin och har därför inte vågat testa rosé men så gjorde jag det förra sommaren när jag sprang på vingårdar i södra Frankrike. Nu är jag såld.. 🙂 Återkommer med mitt betyg!

 

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *