Välkommen Sonos Roam – bärbart ljud från Sonos!

Välkommen Sonos Roam – bärbart ljud från Sonos!

Det tog lite tid men nu så har Sonos lagt till en minihögtalare, Sonos Roam, att ta med i sommar på äventyr. Prislappen ligger på 1999 kr och jag måste nog få lyssna på ljudet innan jag ger min tanke på prissättningen. 

Är ni fans av Sonos? Då kanske denna passar in i ert system.

  • Roam ansluter till ditt Wi-Fi när du är hemma och växlar automatiskt till Bluetooth när du tar med högtalaren därifrån.
  • Med den helt nya funktionen Sound Swap kan du flytta musiken till närmsta högtalare i ditt system genom en knapptryckning, vilket gör det enkelt att flytta musik från rum till rum.
  • Automatisk Trueplay är nu tillgänglig både genom Bluetooth och Wi-Fi, vilket innebär att Roam alltid är anpassad för en optimal lyssningsupplevelse i alla miljöer.
  • Roams finns tillgänglig i Shadow Black eller Lunar White och dess greppvänliga triangulära form och mjuka profil passar både bra i handen och ser bra ut i hemmet.
  • Roam är dammtät och helt vattentät med en noggrant testad IP67-klassning.
  • Du kan placera Roam stående, så att den tar mindre plats, eller liggande, för en ökad stabilitet på ojämna underlag som exempelvis utomhus.
  • Roam är redo för alla äventyr med upp till tio timmars uppspelningstid på en enda laddning och upp till tio dagars batteritid när den inte används.

Roam blir tillgänglig från den 20:e april för 1999 SEK, och kan förbeställas redan idag på sonos.com.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *