Världens bästa VR

Världens bästa VR

0

VR som i Virtual Reality, inte Vecko Revyn. De VR-headset jag hittills testat har varit väldigt platta. Man kan inte göra mer än att sitta eller stå och röra på huvudet för att se sig omkring. Man har inte kunnat påverka den världen man ser. 

HTC har nu tagit steget och skapat den absolut bästa VR-världen jag upplevt. Här kan man gå omkring på en yta av ca 4×4 meter och interagera med saker. Man kan gå bort och öppna ett kylskåp, man kan öppna dörrar, dra i lådor, rita i luften och ja herre gud. Det finns ingen ände på saker man kan göra med det här. Jag är helt såld och vill för alltid kunna kliva in i världen där jag gosar med valar under vatten eller reparerar robotar som hånar mig.

För mer information kan ni gå IN HÄR!

Your email address will not be published. Required fields are marked *