Vart sparar du dina pengar?

Vart sparar du dina pengar?

Jag är inte rik.. Tvärtom, driver man eget är man mest pank. Det är moms och skatt och restskatt och skatt på det. Jag blir fan TOKIG! Men jag har ett knep för att bunkra lite pengar så jag kan köpa den där nya mobilen, betala skatteskulden eller åka på semester. Jag sparar ett visst belopp varje månad. Men tricket är att inte bara föra över det till ett konto i samma bank, det är alldeles för lätt att bara ta de pengarna (i alla fall för mig) men jag hittade för några år sen en bank med ganska bra ränta.

Akelius är bara ett komplement till din vanliga bank men det är föredömligt bra att spara pengarna där. Bara ett litet tips.. Pssst.. Melody, varsågod för tipset.

1

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *