Vill du ha kokt äggröra?

Jag älskar kickstarter-projekt. Det är där man hittar alla smarta och genialiska idéer. Detta är en av dem.

Projektet kallas Golden Goose och består av några plastdelar där du placerar ett rått ägg i. Sedan drar du i två snören som då skapar en snabb rotation av ägget som helt enkelt skakar ägget i sitt skal.

Sedan kan du koka det eller knäcka det i en stekpanna… Kokar du det får du ett gyllengult kokt ägg och om du steker det så är äggröran redan klar.

Briljant.

De ville ha 34 500 dollar men har just nu 123 089 dollar. Detta verkar bli en verklighet.

Länk till deras kickstarter-sida

1 2 3 4

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *