Wallenrud testar RING Video Doorbell 4 – den smarta dörrklockan

Wallenrud testar RING Video Doorbell 4 – den smarta dörrklockan

0

Design

Appen

Installation

Pris

Sammanfattningsvis

Reader rating

Drag to rate

What's good

  • Lätt att installera
  • Bra app
  • Preview

What's bad

  • Saknar många funktioner
  • Går i gång för lätt

En kompetent ringklocka med bra design och enkel hantering som vaktar ditt hus och gör det tryggt att resa bort.

Vi är inte nya på Ring, vi har en del av deras produkter som vi testat och vi älskar varumärket. Ring Video Doorbell 4 är ju då den fjärde generation och vi har testat alla innan också.

Vad är då nytt i den här generationen?

Med förra generation lanserade man en funktion som spelar in några sekunder INNAN kameran går igång på rörelse, hur nu det går till!!? Men de sekunderna var i ganska låg upplösning och svartvitt. Med generation 4 hade man fixat till det så det var i färg och lite bättre kvalitet.

Vilka andra funktioner har den?

Funktioner som alltid funnits som också är kvar är högtalare och mikrofon som vi använt en del. Många gånger kommer det bud till mig och jag är inte hemma men har ändå kunnat kommunicera med budet.

Vad tycker vi?

Ring Video Doorbell 4 är ytterst kompetent och smidig. Det är lätt att byta batteri, appen är enkel att förstå och lätt att jobba med. Vi saknar dock en del smarta funktioner som andra märken kan erbjuda. Tex igenkänning av VAD som rör sig utanför och en snabbare uppkoppling. Det är dock lätt att byta batteri och det är en fördel att ha två batterier så man bara kan byta och ladda upp det andra.

Installationen är också väldigt enkel och kräver inga större kunskaper. Ring har ju även andra typer av produkter som kameror med lampor och vissa som drivs av solceller.

Pris: 2 199 kr

Mer information

Mer artiklar om RING

4 / 5 stars     

Your email address will not be published. Required fields are marked *