Wallenruds tips för en mysigare höst

Wallenruds tips för en mysigare höst

0

Innehåller affiliatelänkar

Jag älskar hösten, men vintern älskar jag nog ännu mer. Älskar mörkret, bastun, heta duschar, långa söndagar i pyamas under filt framför Netflix. Jag blir så harmonisk i det här vädret. Våren är min värsta årstid och strax innan det kommer sommaren. Men nu ska vi prata om hur vi gör hösten så där myspysig. 

I det här inlägget kollar jag igenom Coolstuffs sortiment och länkarna är adlinks vilket innebär att jag får en bonus om du klickar och handlar den vägen. Det är tacksamt. 🙂

Snugrug

Kanske världens bästa filt. Jag har så klart en och har haft den i många år. Det är alltså en fleecefilt i stooor storlek med ÄRMAR och ficka på magen. Förstår ni det viktiga här? Man kan alltså sträcka sig till godisskålen utan att vika ner filten från överkroppen. Halleluja. Köp här.

Fotmassage-maskin

Oh så skönt. En dag i kalla skor, djupfrysta fötter och ingen som kan göra något åt det. Stoppa ner fossingarna i den här så får du värme och kärlek. Inte testat själv tyvärr, skulle gärna göra längre fram. Köp här.

Uppladdningsbara Värmesulor 2.0

Kan du inte vänta tills du kommer hem? Stoppa ner de här sulorna i skorna och slå på värmen med en fjärrkontroll. Laddas upp innan användning. Vad då tekniknörd? Hahahah! Köp här.

Värmetofflor

Samma spår. Men den här gången är det mer analogt. De här tofflorna innehåller druvkärnor och du lägger in sulorna i mikron för att få dem så där mysiga. Lite svåra att gå i men perfekta när du ska sova eller ligger i soffan. Köp här.

Vooni bakgrundsbelysning till tv

Höj myskänslan i vardagsrummet och skona dessutom ögonen. Rapporter låter säga att det är bra för ögonen att ha en bakgrundsbelysning bakom tv:n. Sen är det inget man behöver tro på eller så, jag gillar det bara inte. Men du kan ju tända belysningen när tv:n är av så blir det en fin effekt. Köp här.