Vill du boka Åsa som föreläsare? 

Smarta hemmet, för folkhemmet!

En föreläsning på ca 20-30 minuter där vi tittar på det smarta hemmet nu och i framtiden. Hur skapar man sitt smarta hem, hur bygger man ut och hur kommer det se ut om 5, 10 och 20 år? Detta kryddas med humor, det här är en rolig föreläsning!

Passar: föreläsningen vänder sig främst till konsumenter som är nyfikna och lite sugna på det smarta hemmet men inte vågar eller vet hur man gör. Perfekt öppen föreläsning under olika event som bomässor och annat. Funkar lika bra på en kick-off för företaget, som en liten bonus.

Längd: ca 25 minuter.

Pris: 20 000 kr + eventuell resa och boende.

Vill du boka Åsa som föreläsare? Ett garanterat nöje med både roliga historier, knepiga utmaningar och aha-moments.

Vem är smartast – du eller prylarna?

En föreläsning på ca 60 minuter där vi tittar på det smarta hemmet nu och i framtiden. Hur skapar man sitt smarta hem, hur bygger man ut och hur kommer det se ut om 5, 10 och 20 år? Vi kollar också in teknikerna AR och AI och så spelar vi digitala spel tillsammans. Detta kryddas med humor, det här är en rolig föreläsning!

Passar: föreläsningen vänder sig främst till konsumenter som är nyfikna och lite sugna på det smarta hemmet men inte vågar eller vet hur man gör. Perfekt öppen föreläsning under olika event som bomässor och annat. Funkar lika bra på en kick-off för företaget, som en liten bonus.

Längd: ca 60 minuter.

Pris: 30 000 kr + eventuell resa och boende.

Hälsoband och smarta vågar – Varför liksom?

En föreläsning som passar på mässor och träningsevent där merparten av besökarna känner sig vilsna i djungeln av all teknik. Hälsoband, smarta klockor, smarta vågar – behöver man det här? Teknikbloggen Wallenrud rätar ut begreppen.

Passar: Gärna öppna föreläsningar för allmänheten som är nyfiken eller ett företag som vill satsa på hälsa för personalen och ser detta som en liten kick-off.

Längd: ca 20-30 minuter

Pris: 15 000 kr + eventuell resa och boende

Från panikångest till föreläsare.

Jag delar med mig av min resa från att jag låg i fosterställning och grät på ett event till att jag i dag står på stora scener och briljerar med humor och kunskap. Var det lätt? Nä, det var det inte men det gick. Jag berättar om känslorna, de viktiga stegen och när jag för första gången svarade JA på en förfrågan om att föreläsa.

Passar: Alla som vill bryta stigmat när det handlar om att våga stå framför folk. En grupp människor som kanske är osäkra eller som behöver fräscha upp kunskaperna. Fungerar lika bra i en grupp om 5 som ett rum med 100 personer.

Längd: ca 45 minuter

Pris: 20 000 kr + eventuell resa och boende

Bygg ditt varumärke på nätet

Att få fart på sitt varumärke, oavsett om det är ditt personliga eller ditt företags, kräver hårt, men kul, arbete. Vi går igenom de viktigaste stegen i att skapa en strategi och går noga igenom tex. kanalval, typ av innehåll och målsättning.

Passar: Influencers, start-ups, etablerade bolag som inte jobbar med sociala medier och precis vem som helst som är nyfiken.

Längd: minst 60 minuter

Pris: 40 000 kr + eventuell resa och boende