Mercedes X-klass – en pick-up byggd tillsammans med Nissan

Mercedes X-klass – en pick-up byggd tillsammans med Nissan

2

Mercedes X-klass – en pick-up byggd tillsammans med Nissan

En Sexig Mercedes

Den här dagen fick jag testa nya Mercedes X-klass som är en pick-up byggd tillsammans med Nissan. Jag tycker att bilen i sig är relativt snygg men då den kvalar in som en av de mindre pick-upsen så går jag inte i gång helt och hållet. Men deras tanke med denna bil är mer stadsbo eller strax utanför stor stad. Hantverkare, någon som jagar på fritiden, bor i villa – ja ni fattar.

Mercedes X-klass var skön att köra men den gav mig inget wow, inget lyckorus, ingenting. Den var för anonym. Däremot var den superskön att köra. Vi testade slalombana på asfalt, kurvtagning, snabba stopp, kameratekniken och så klart hanteringen i skog i knädjup lera med trånga passager mellan träden.

Det var just den sistnämnda banan jag aldrig ville gå i från. Jag var helt klart sist från den banan.. 🙂

Pris från ca 400 000 kr.