Absolut torr – absolut sista chansen

Jag har provat två gånger tidigare med samma resultat! Efter ett tag, lagom till jag somnat så vaknar jag av att det kliar helt hysteriskt!
Reddville skickade i dag ut ett set till mig och jag väljer att prova! Gjort precis som det står! Anar klåda…. Återkommer!

20130611-214917.jpg

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *