ÄNTLIGEN FIBER

ÄNTLIGEN FIBER

0

Vi lämnade en lägenhet med ComHem (100 mbit) och flyttade till en villa med.. INGENTING! Dumt kanske, men huset och läget var viktigare än fiber just där och då. 

Så här ett och ett halvt år senare håller vi på att bli tokiga på att inte ha internet. Vi har utrustat oss med diverse 4G puckar och routrar för att lösa det mest kritiska men vi saknar tillräcklig uppkoppling för att skapa ett uppkopplat hem.

Jag arbetar ju nästan uteslutande på nätet och laddar då och då upp klipp på Youtube. Klippen brukar vara mellan 3-5 minuter och tar cirka 12 timmar att ladda upp. Det är som att ha slängts tillbaka till internetets begynnelse.

kenny

Både vi och många av våra grannar har mailat, startat grupper, kontaktat kommunen och så vidare men inget besked tillbaka.

I dag klockan 17.55 ringer det på dörren. Utanför står en blond ung kille och tittar med stora ögon på mig när jag öppnar i pyamas. Han var från Bredbandsbolaget och berättade att vi ska få fiber. Jag öppnade dörren stort och bad han kliva in, mitt i matlagning och en sambo i bastun. Några minuter senare hade jag signerat ett avtal och inom 6-9 månader kommer vi ha fiber. FATTAR NI HUR STORT DET ÄR!!!???

bredbandsbolaget

Your email address will not be published. Required fields are marked *