Är du katt- eller hundmänniska?

Är du katt- eller hundmänniska?

I bland kan man nästa ana om en person är katt- eller hundmänniska baserat på första intrycket. Jag får ofta höra att jag är en hundmänniska, vilket jag är, men jag har ingen hund. 

Hundägare i alla ära men kattägare är fan lite knäppa. Det är inte för inte som man kallar dem ”Crazy catlady” osv när man ser vilka prylar som skapas och SÄLJER!!! Vad säger ni om denna kattunga? Så du kan ”slicka” tillbaka på ditt husdjur. Över min döda kropp…

Lick kattborste, 249 kr, coolstuff.se

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *