ÄR VI REDO FÖR XPERIA EAR?

ÄR VI REDO FÖR XPERIA EAR?

Smarta klockorna har funnits ett tag nu men ändå är vi inte redo för att prata med dem på tbanan eller bland andra människor. Så vad tror vi om hörlurarna som inte syns men som vi också kan prata med? Jag tror inte jag är redo.. Inte än.

Jag är lite vad man kan kalla ”early adapter”. Det vill säga en person som gärna är först med att testa det senaste inom tekniken. För ett tag sedan lanserades en produkt på en kickstarter-sida som heter The Dash som var hörlurar du stoppar in i örat, ”in-ear”, men som saknar alla sladdar. Det betyder att INGEN kan se att du har hörlurar men du kan lyssna på musik ändå.

Det är flera som hakat på det tåget men jag har inte läst så mycket om det så jag vet inte om det är populärt eller lite för mycket ”framtid” över det. Men nu lanserar Sony Mobile sin version som heter Ear. Det är bara en lur som man har i ena örat som läser upp en massa saker för dig. Det är typ som en smart klocka men du behöver i det här fallet inte ens lyfta armen.

Den läser upp meddelanden, aviseringar, väder, nyheter med mera. Du missar ingenting, oavsett vad du sysslar med. Du kan förstås ställa in varenda avisering så du får det du tycker är viktigt. Men jag är så nyfiken på att testa och se hur det låter med SMS och annat. Den har så klart röststyrning så du kan be hörluren och telefonen göra det du vill.

Är du redo för detta?

ear

ear2

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *