Bästa städprylarna enligt Wallenrud

0

Solen är fin.. Absolut. Men den avslöjar också all jävla skit hemma som legat och gottat sig i mörkret. Dags att städa. 

Jag tänkte ge mina tips på prylar att använda för att klara av det där…

Fönster

Här finns det bara en sak.. Kärcher Fönstertvätt. Jag köpte en för ett par år sedan och jag klarar mig inte utan. Inget vattenspill, inga ränder och du behöver inte heller flytta undan möblerna. Just nu ska det vara kampanj på den på olika ställen. Finns till exempel på Webhallen.

Fönster Kärcher

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badrummet

Ledsen.. Jag är inte sponsrad av Kärcher även om man kan tro det. Men här måste jag plocka fram ytterligare en produkt ur deras sortiment. Jag testade denna och vart helt såld. Det här är ångrengöring när den är som bäst. Det finns olika versioner men grunden är densamma och sedan finns det tusen olika tillbehör som fungerar på olika ytor. Jag städar kakelväggarna, badkaret, rören, golvet och taken utan problem. Toalettstolen är nog inte heller något issue. Pris beror på butik och val av tillbehör. Här kan du se alla alternativ som finns.
D
u kan förstås också städa övriga hemmet med denna, observera bara att ånga och trägolv INTE går i hop.

Ånga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golv

Jag har testat en hel del robotdammsugare och det finns en vinnare. Dock måste man ta bort allt från golvet som lampor, sladdar och skor. Men om man har det ganska öppet så satsa på en Neato Robotics XV Signature Pro. Den suger överlägset bäst. MEN.. Den låter också mest. Vid uppstart låter den som ett jetplan och den har tyvärr lite kasst batteri. Bäst pris på den ligger just nu på 3 540 kr. 

dammsugare robot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du ha en traditionell dammsugare så tyckte jag att ni skulle satsa på Electrolux ZUSG3901 UltraSilencer Green. Den köpte vi för något år sedan och är en favorit här hemma. Superbra sug, smidig, lättanvänd. MEN.. när jag nu kollar upp pris och info om den så verkar den inte längre finnas!! Mycket märkligt eftersom den var Bäst i Test på typ alla testsidor.. Synd för er!!

Dammsugare

Your email address will not be published. Required fields are marked *