Det mest oväntade julpyntet!

Det mest oväntade julpyntet!

Det mest oväntade julpyntet!

O helga natt… O helga stund på jooooooooorden! Älskar du julen lika mycket som jag? Jag pyntar, fixar med lampor och är tidig med granen. Men alla är inte lika på, har jag förstått. 

Jag fick en liten sak på posten som jag totalförälskade mig i. Nämligen en laddkabel (för både ios och Android) med julbelysning!! Så galet snygg och cool. Just min får bo på jobbet och förgylla mina dagar vid mitt skrivbord, för det räcker tydligen inte med min självsnöande julgran.

Slingan finns att köpa på Bluebox.se för enbart 125 kr!

Glöm inte att kolla in mitt avsnitt på TV4 Nyhetsmorgon om julljus!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *