DUSCHEN MED EN APP

DUSCHEN MED EN APP

Det smarta hemmet är något vi börjar vänja oss vid. Du kan i dag styra det mesta med appar och fjärrkontroller och vi blir inte förvånade när det dyker upp nya saker. Men i går var jag på Nordbygg-mässan och träffade VVS företaget GROHE. De bjöd på några smällkarameller jag gärna skulle köpt om jag var lite rikare. 

Det första som var förbannat coolt var en dusch med en app. När jag hintade om det i går på sociala medier började folk fråga efter vattenskyddande skal till sin iPhone, men det är inte riktigt det som är tanken med appen. Tänk i stället att du ligger i sängen, det är vinter och kallt och du vill verkligen inte gå upp. Men om du kan ta fram telefonen, starta appen och ställa in duschen så du får rätt temperatur och rätt stråle (massage, vattenfall etc) så kanske det blir lite lättare att pallra sig upp. Väl i duschen sitter det knappar på väggen som du reglerar allt med, så lämna mobilen utanför badrummet. (Klicka på bilden för mer information.)

GROHE F-digital

GROHE F-digital

Jag är beroende av kolsyrat vatten. Jag avverkar SodaStreamers på löpande band och har tre kolsyretuber på kö i köket, alltid. Det är egentligen inte jobbigt att göra kolsyrat vatten, det är inte det, men om man kan göra det på ett coolare sätt så är ju det bra?!

GROHE har en kran som de kallar BLUE. Den kan ge dig kolsyrat vatten. Det är kanske ingen nyhet tänker ni, men på ett sätt är det det. För de som funnits tidigare har kolsyrat vattnet som kommer i kranen, det är inte alltid iskallt och det har lett till att det inte blir så kolsyrat som man vill ha det. GROHE har skapat en produkt med en tank där vattnet kyls ner innan det kolsyras och kommer ur kranen. De har dessutom gjort det snyggt eftersom vredet på kranen lyser upp i olika färger beroende på hur mycket kolsyra du vill ha. Det är detaljerna jag går i gång på och jag skulle gärna installera detta i mitt kök. (Klicka på bilden för mer information.)

GROHE Blue® Chilled & Sparkling

GROHE Blue®
Chilled & Sparkling

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *