En lång dags färd – med Mustangen!

Klockan åtta gick bussen och i fem timmar satt jag och kollade på tv serier i solskenet. Ankom Jönköping 13.10 där han som sålde bilen till mig hämtade upp mig och körde mig till Vaggeryd. Han är snäll han.

Efter en genomgång av bilen, vart allt sitter, hur man startar och annat att tänka på så tankade vi upp och sen var det bara att dra i väg.

Efter 39 mil och några stopp på vägen för att pausa så var jag hemma och parkerade skönheten i garaget. Vi kom väl överens men jag kan inte hitta ett passande namn till henne.

Tips emottages gärna!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *