En teaser om vad M.O.D är!

En teaser om vad M.O.D är!

Mod är något alla inte har, tyvärr. Men vi vill gärna att fler ska få uppleva hur kul man kan ha det om man vågar ta mod till sig. 

Att jag dansar är ingen hemlighet, att jag älskar det är inte heller en hemlighet. Det är dessutom inte en hemlighet att jag dras med 30 kg övervikt och ständiga krämpor och skador. Men jag älskar att dansa så mycket att INGET kan stoppa mig.

Det var ju så klart min mentor i livet, Magdalena Bibik, som fick in på dansen och nu är jag helt fast. Det vill jag att du också ska bli.

I december kommer en dansföreställning att sättas upp på Boulevardteatern i Stockholm. Jag kan bara säga att INGEN har sett en liknande show tidigare och jag vill att ni reserverar lördagen den 5 december. Ta en paus från julstöket och kom och titta på något underbart häftigt. Du kommer gå därifrån med ett leende och ett mod.

Ja, jag kommer vara på scen.

Hejs svejs!

Skärmavbild 2015-05-01 kl. 12.49.30

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *