FULLSTÄNDIG STÄDDAG PÅ TVÅ PLAN OCH BIL

FULLSTÄNDIG STÄDDAG PÅ TVÅ PLAN OCH BIL

0

Jag gick helt amok i dag. Eller det började redan i går om jag ska vara ärlig. Jag är rastlös, noga med att det ska vara rent och i ordning och trivsamt på samma gång. Det här gör att jag sällan bara kan sitta ner och njuta av ett glas vin eller en mugg the och kanske läsa en bok. Nej det finns ALLTID något att göra.

Det är damm i hörnen, det ligger kläder i soffan, sängen är ett kaos, smulor på bänkarna, dammiga hyllor – det är sådant jag ser överallt och hela tiden. Det är inte så himla bra för mig och jag har faktiskt blivit bättre på att inte städa precis hela tiden. Men nu fick jag ett ryck där jag hela helgen matat mig själv och sambon med löftet ”på måndag ska jag storstäda! Det började i går kväll med att jag plockade på övervåningen och skurade köket. Tvättade lite handdukar och sorterade mängder med rena och tvättade kläder. Jag la liksom grunden för nästa dag.

I dag har jag dammsugit och våttorkat golven (186 kvm). Torkat ytor, plockat upp ALLT, skurat två badrum, slängt skräp som legat i huset och i garaget, tvättat bilen samt möblerat om gästrummet. Det gick på autopilot och tog många timmar, varav ca 1% spenderades på en solsäng för hämta andan. Men nu i efterhand är jag jävla nöjd. Samt, man får jävla mycket motion av att springa upp och ner för trapporna hela dagen.

Gästrummet

Gäst- och träningsrummet FÖRE

Gäst- och träningsrummet FÖRE

 

Gäst- och träningsrummet EFTER

Gäst- och träningsrummet EFTER

Your email address will not be published. Required fields are marked *