Gekås, Ullared – var ju inte stort alls

Skärmavbild 2013-08-04 kl. 20.40.12

På väg hem från Malmö tänkte vi att vi skulle besöka Gekås, Ullared. Vi har följt serien på tv och även följt Ola-Conny och Morgan på deras äventyr.

Så vi bokade rum på deras nybyggda hotell som var oerhört fint, praktiskt och smart. Vi var där på årets varmaste dagar och rummet var lockande svalt. Jag gillade hotellet jättemycket, visst frukost ingick inte men det gjorde oss inget.

Vi gick ut på middag kvällen när vi anlände och utbudet är inte så värst stort så det blev Harrys. Harrys är ju en kedja som finns på fler ställen och de hade ansenliga priser och okej meny. Beställde in en Harrys toast som var fläskfilé på bröd med sallad, rödlök, pommes och beasås. Fläskfilén kunde man inte tugga på utan att förstöra tänderna. Den var garanterat stekt på stekpanna två dagar innan och har sedan dess legat i värmeskåp och tappat all form av vätska. Jag bad servitören be kocken om FÄRSKT kött annars tar jag en sallad. Jag fick en sallad!! Kul..

Men dagen efter stod jag i kön utanför varuhuset klockan 07.00 en lördag! Jag vet, jag är inte klok. Men det var mest att jag ville ha detta gjort så vi kunde åka hem så fort som möjligt. Gångarna ekade tomma så vi hade gott om tid, plats och utrymme att kolla in alla prylar. Nere på Hobby/fritid var vi helt ensamma. Vilken lyx. Det tog ca 1,5h att se hela varuhuset och vi plockade inte ens en halv vagn för de hade inte alls så mycket bra saker. Jaja.. Vi fick i alla fall hälsa på Ola-Conny och säga att han är härlig att följa på tv. Han blev glad!

Tack Gekåshotellet för en fin övernattning. Fy skäms Harrys för usel mat (men bra servis) och tack Ola-Conny för att du finns!

Skärmavbild 2013-08-04 kl. 20.39.25 Skärmavbild 2013-08-04 kl. 20.39.34 Skärmavbild 2013-08-04 kl. 20.39.42 Skärmavbild 2013-08-04 kl. 20.39.50 Skärmavbild 2013-08-04 kl. 20.39.57 Skärmavbild 2013-08-04 kl. 20.40.04

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *