God Jul från Clas Olsson

God Jul från Clas Olsson

Ännu en av mina favoritbutiker är en ypperlig källa till grymma julklappar. Här kommer mina tips från Clas Olsson. 

Fönstertvätt Kärcher

Okej, inte alla uppskattar att få städprylar i present men jag gör det. Så om du vet att personen skulle uppskatta det så är detta en fantastisk pryl. Den funkar inte bara på fönster utan på alla släta ytor och mitt favoritområde är glashällen. Underbar gåva. LÄNK

Pris: 599 kr
Färg: Gul
Passar: Till städpolisen och pedanten

9274067910686

Bitsskruvmejsel

Om man inte vill ha för många verktyg hemma, man kanske bor trångt eller så vill man bara inte ha många verktyg, vad vet jag?! Men detta är en jättebra pryl då du har EN skruvmejsel men massor av olika bits som kommer passar i stort sett alla skruvar. Oslagbart bra och kolla priset. LÄNK

Pris: 29,90 kr
Färg: Orange och svart
Passar: Den som alltid lånar dina verktyg eller någon som nyligen flyttat hemifrån.

9261317390366

Discolampa

En finurlig lampa som är en hel discolampa. Solklar i barnrummet eller till nyårsfesten. Lätt att hantera, liten och smidig och sköter sig själv.

Pris: 99,90 kr
Färg: Alla
Passar: den som vill lysa upp mörkret med lite discofeeling.

9339047936030Experiment 101 Alga Science

En låda experiment om elektricitet och magnetism. Två områden som kan vara svåra att förstå men som också kan vara kul att lära sig mer om på egen hand. Perfekt present till nyfikna barn.

Pris: 329 kr
Färg: n/a
Passar: Barn över 8 år som är nyfikna och villiga att lära sig mer på egen hand.

9290038837278

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *