GÖR EN EGEN ENGLISH MUFFIN MED DENNA MASKIN

GÖR EN EGEN ENGLISH MUFFIN MED DENNA MASKIN

Nej man kan inte ha för många maskiner i köket, det är omöjligt. Alla maskiner har ju ett syfte och skall därför brukas som rekommenderat. 🙂

Det senaste tillskottet i vår familj är en “Hamilton Beach Breakfast Sandwich Maker”. Så himla nödvändig. så här gör man:

  1. Baka bröd. Vi föll för detta recept. Och JA, man steker bröden i stället för att grädda dem i ugn.
  2. Ta fram maskinen och stoppa i kontakten.
  3. Dela ditt bröd på två och lägg bottendelen i botten på maskinen.
  4. Lägg sedan på önskade tillbehör som skinka, ost, bacon (måste dock vara stekt innan).
  5. Fäll ner nästa ring som har en platta och knäck ett ägg. Viktigt att göra hål på gulan för att undvika en explosion. Salta och peppra.
  6. Stäng översta locket och låt ägget tillagas en stund. När det stelnat lite lägger du på övre delen av brödet och låter mackan tillagas ytterligare.
  7. När ägget är klart drar du plattan åt sidan så ägget och övre delen av brödet “ramlar ner” på resten av mackan. Öppna hela maskinen och ta ut din färdiga macka.

Det blir så satans gott. Ganska precis som en McMuffin på McDonalds.

Eh, var det inte mycket onödigt jobb som du kunde gjort utan maskinen?

Alltså, jag okej. Man måste baka brödet, steka baconet och så men det är ändå en charm med maskinen som vi älskar. Annars skulle jag steka ett ägg och försöka smälta en ost på annat sätt. Så jag hävdar å det bestämdaste att detta är en nödvändig pryl. Jag kommer ta med den till Nyhetsmorgon i slutet på sommaren.

Köps HÄR
Kostar 299 kr

4.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *