Här kommer ERA by Jawbone

0

ERA 1

Här kommer det lilla blåtandsheadsetet ERA från företaget som är experter på just det, blåtandsheadset!

I dag har man lanserat det senaste tillskottet i familjen blåtandsheadset, ERA. ERA är mycket litet, mindre än de någonsin gjort, men sitter som berget i örat. Jag har testat under en tid nu och jag brukar aldrig använda headset, vanliga hörlurar i bland men det är så jobbigt med sladdar. Jag testade lite motvilligt för jag talar inte ens mycket i telefon och tycker väl att ett sådant här headset är lite ”töntigt”.

Men jag har helt ändrat mig. Det har varit väldigt smidigt att ha med och att använda headsetet så jag är liksom fast nu.

Det sitter väldigt bra i örat med sin mjuka silikon-snäcka. Den liksom klistras fast samtidigt som det inte känns att jag har det på mig. Jag hör alla bra men däremot hör inte alla mig lika bra. Headsetet som ska vara utrustat med NoiseAssassin-teknik verkar plocka upp ljudet runt omkring mig mer än min egen röst. Detta har varit ett problem både när jag rör mig i kollektivtrafiken och sitter på jobbet.

”NoiseAssassin 4.0 använder mer precisa algoritmer för att upp­täcka alla sorters tal och urskilja det från bakgrundsljud.”

Däremot är det snyggt, lättanvänt, bra ljud och et okej pris. Det kommer kosta från 849 kronor och finns i butik typ nu.

ERA 2 ERA ERA 4 ERA 3

Your email address will not be published. Required fields are marked *