HARMAN KARDON GO + PLAY 2016

HARMAN KARDON GO + PLAY 2016

0

Lyxmärket (mitt ord) Harman Kardon har uppdaterat sin Go + Play och bjuder upp till dans i vardagsrummet. Ljudet är högt att även grannarna kan digga med bakom gardinerna. 

Harman Kardon levererar alltid kvalitet och ligger sannerligen på min interna topplista över premium-märken och ”vill ha”. Fick lyssna ett tag på denna nya uppdaterade Go + Play och blev bokstavligt blåst av stolen. Vilken volym, vilken kraft!! Trots kraften var ljudet så krispigt att varenda litet ljud kom fram och tog plats i rummet. Basen var väl balanserad och lät bra oavsett musikstil vilket brukar vara en akilleshäl hos de flesta (enligt mig).

img_5368

Prislappen lika tung som högtalaren

Högtalaren är relativt stor och inget man springer omkring med. Däremot är det lämpligt att ta med till sommarstugan och husvagnen eller ut på gården/tomten vid fest. Handtaget är vackert format och gör att det är skönt att släpa på hötalaren. Priset ligger på 3 000 kronor vilket är mycket pengar, men jag skulle vilja säga att du får mycket för pengarna och denna slår Marshall och många andra högtalare med råge.

Det är ingen färgglad pjäs, den finns i vitt eller svart – punkt. Batteriet låter dig spela i åtta timmar men så klart kan den lika väl vara inkopplad hela tiden. Vill du nörda i mer tekniska detaljer kan du kolla mer här hemsida.

PS. Om du söker på högtalaren kan du få upp en för ett mindre pris, det är den gamla modellen. Så kolla noga innan du köper!

img_5364 img_5363 img_5362

Your email address will not be published. Required fields are marked *