HTC One vinner fler priser

Gold htc one

Flaggskeppsmobilen HTC One fick tidigare priset Global Mobile Award för Bästa Smartphone på MWC 2014.

Nu har den plockat hem ännu en vinst IF Design award 2014. Imponerande.. Dessutom är jag stolt ägare till just den absolut bästa mobilen…

Peter Frølund, Managing Director för HTC Norden, säger: ”När vi skapade HTC One, ville vi att telefonen skulle vara elegant och exklusiv, både inuti och utanpå. HTC’s designteam har, med utvecklingen av HTC One, lyckats återuppfinna smartphonen. Telefonen kombinerar banbrytande teknologi med förstklassig design, och har visat att HTC är en ledande tillverkare av design- och kvalitetsprodukter. HTC One har fått beröm från kunder och granskare runtom i hela världen, vilket är en stor hyllning till de duktiga designer och ingenjörer som har skapat denna fantastiska smartphone.”

Här kan ni se ett webgalleri över alla vinnare!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *