Hur man INTE ska klä sin Samsung S8

Hur man INTE ska klä sin Samsung S8

1

Jag gjorde det, köpte den ack så dyra men vackra Samsung S8+. Jag la 9 000 jävla kronor för första gången på många år och jag tänkte att jag förtjänade den. Jag beställde fort skal, fodral och displayskydd för det vi ju alla att en telefon i dag är så dålig att man måste klä den i typ fyra lager material. 

När jag hade iPhone älskade jag iDeals skal för de är så vackra så jag tänkte jag kör samma. Så jag köpte två skal, ett fodral och en bilhållare. Sedan köpte jag även ett svindyrt displayskydd på annat håll.

iDeal Samsung S8+

iDeal Samsung S8+

Mina vänner, iDeals skydd går ju inte upp på kanterna vilket är rena katastrofen med en telefon som har skärm som går ut över sidorna. Telefonen är alltså inte på något sätt skyddad mot egentligen någonting. Jag la den med skalet i plånboksfodralet där de sitter i hop med magnet. Men den magneten är ju inte jättestark så när jag kliver ur bilen hemma på uppfarten så glider hela altet ner i backen och JAPP – skärmen är förstörd. Sprickor överallt.

Det hjälper ju inte att ALLA klagar på just den känsliga skärmen på just denna modell. Den vinner alla tester på allt utom just detta. Så rådet till er som har eller kommer köpa en Samsung S8 är att tänka till lite på skyddet.

Sprucken Samsung S8+

Sprucken Samsung S8+

Sprucken Samsung S8+

Jag hade sådan ångest. Det är faktiskt FÖSTA gången jag har sönder en telefon. Det smärtade av flera skäl; priset, priset för lagningen, skämmigt och att jag inte satsat på bättre skal ändå. Tack och lov har vi en sådan bra hemförsäkring så det kostade mig 750 kr att laga via dem mot 3 200 kr hos Samsung direkt.

Så… Ska du köpa skal och/eller fodral till din Samsung S8 så får du lite tips här, ja jag vet, de är så sjukt osexiga men det är det här man måste satsa på.

Generella tips: Kolla efter skal med luftkuddar i hörnen, kolla så de har: patenterad Air Cushion Technology samt militärt certifierat droppskydd.

Klicka på bild för länk

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Comments
 • claratoll#1

  29 juni, 2017

  Håller med till 100%. Är så besviken på min s8 angående skärmen. Har äntligen hittat ett skal som har lite utstående skydd, men kör ofta på mitt plånboksskal, bara för att va säker. Har lite smårepor överallt. 🙁

  Svara
 • Elin Häggberg // Teknifik#2

  2 juli, 2017

  Åh jag känner verkligen verkligen med dig! Den första mobil jag någonsin tappat och spräckt skärmen på var min sprillans nya 6S plus. Jag GRÄT. Haha. Men hade också försäkring så det var okej ändå men fy vilken ångest det är.
  Ordentligt skal och supertjockt skärmskydd är nu mer obligatoriskt för min lilla mobbis..
  Men så kul med nya mobilen den är ju så himlans snygg. Aldrig varit så sugen på en android-mobil som nu alltså!!!

  Svara
  • Åsa Wallenrud#3

   7 juli, 2017

   Ja asså.. Jag gillar mer Iphone 7S i designen men jag hatar ju IOS! Hahahaa.. Men är sjukt nöjd. Nu ska jag bara linda in den i bomull och siden.

   Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *