I helgen intet nytt…

Testkörde en Ford Focus och hängde på Tierp Arena för att se på TTA och hjälpa Top Gear i deras tält. Det var en fin dag med mycket bilar och Joakim lärde mig en massa om de olika grenarna. Banan är tillfälligt byggd och ska göras om till nästa säsong vilket är bra då de har kurva som är helt livsfarlig.

Själva TTA racet var det roligaste, där hände det mest och var mest action. Jag är i alla fall hooked på TTA nu och ska försöka hänga med mer nästa säsong.

Nu ska jag sova och göra mig klar för TV4 Nyhetsmorgon i morgon. Kolla in 8.45 för att se mig prata om lite vardagsprylar.

Tjing!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *