Inköpslista TV4 Nyhetsmorgon – spara el

Inköpslista TV4 Nyhetsmorgon – spara el

Det ligger i tiden att prata om hur man kan spara på elen. Min roll handlar om att titta på de mindre detaljerna, även om vi precis själva köpt solpaneler! 🙂 Här är några av de saker jag hade med i tv.

Netatmo 

  • Termostat
  • Termostat för element
  • Inomhusmodul
  • Inomhusmodul

Tado 

  • Termostat element
  • Enhet till luft/luftvärmepump
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *