Jag älskar dig Mustang!

Jag älskar dig Mustang!

Om man känner mig vet man att Mustang är den bästa bilen i världen, enligt mig. Jag har till och med loggan tatuerad på armen. 

Under en sommar hade jag glädjen av att äga en Ford Mustang -65 men av ekonomiska skäl fick jag sälja henne och hon bor nu i Finland.

Denna veckan har jag glädjen att få ratta runt i senaste modellen av Mustang. Tyvärr en cab, ingen favorit, men jag tänkte bort den delen och bara njöt av mullret från V8:an och blickarna från skitnödiga män.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *