Kolla in Volvo V90

Kolla in Volvo V90

0

Jag har nu fått glida runt i Volvo V90. Känslan av att vara ”svenne” är som bortsuddat med Volvos nya image, gillar jag det eller inte?

Volvo i all ära, men Volvo har ändå stått för det svenska, mellanklassen, familjen. Med de senaste modellerna har man liksom tagit ett steg tillbaka, bytt sida och sedan kört om med full fart. XC90 och V90 är vackra pjäser som jag stolt kör omkring i, men de ser inte ut som Volvo mer. Linjerna liknar mer BMW och materialvalen på insidan likaså. Men är inte det bra då? Jo asså, visst. Det är fortfarande en Volvo som vinner högsta betyg i Euro NCAP och har gott om utrymme, men det kostar.

Här ser ni en film jag gjorde, observera att jag inte noterat att linsen på kameran var så jävla smutsig. När jag väl satte mig och klippte filmen så hade jag redan lämnat tillbaka bilen. Jaja. Håll tillgod.

3.5 / 5 stars     

Your email address will not be published. Required fields are marked *