LG i Mall of Scandinavia

LG i Mall of Scandinavia

0

I kväll öppnar nya shoppingcentret Mall of Scandinavia i Solna. Tror dörrarna slås upp 20.00 och har öppet till midnatt. Jag kommer INTE vara där. Jag är allergisk mot människor i grupp 🙂

Men jag ska dit i morgon och se Bond på IMAX. Får återkomma med mina åsikter om den upplevelsen. Men jag åker nog ut till gallerian lite tidigare för att kolla in lite coola butiker.

En som kommer öppna är LG, de öppnar den första konceptbutiken någonsin i Norden. Det är dock bara en pop-up store som kommer försvinna i slutet på januari 2016.

– Det känns väldigt spännande att få möjlighet att i egen regi visa upp några av våra absolut bästa produkter i den premiummiljö som nya Mall of Scandinavia erbjuder, säger Andreas Thiel, Nordic Trade Marketing Specialist på LG Electronics. Jag hoppas att alla konsumenter som besöker oss ska bli både inspirerade och imponerade av våra senaste TV-apparater och smartphones. Vi kommer också att ha fantastiska erbjudanden specifikt för kunder som köper en LG-produkt i vår konceptbutik.

Sådana här butiker är bra för dig som känner att du inte får tillräckligt bra svar hos de stora kedjorna. Vill du veta mer detaljer om deras tv-koncept kanske? Gå dit och fråga..

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *