Nya fantastiska klänningar från Daisy Dapper

Typ en gång om året handlar jag på Daisy Dapper. Det har mest med att göra att det är dyrt. Men värt det.. Jaja. I dag köpte jag på mig två stycken finafina dressar att ha i sommar.

Bilderna är tagna i en provhytt med fel BH och svarta strumpbyxor. Ni får tänka er träskor, bruna ben och annat under.

Klänning1 Klänning2

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *