NYA VACKRA SKAL TILL MOBILEN

NYA VACKRA SKAL TILL MOBILEN

0

Min favoritbutik för skal, iDeal of Sweden, har släppt några nya färger och jag vill ha alla. Sanslöst vackra och sobra färger. 

Jag tycker att iDeal har bra skal till bra priser, jag äger själv tre skal från dem och jag är inte direkt besviken på produkten. Perfekt present till dig själv eller någon som behöver lite mobilkärlek.

Peach rose serenity

 

 

 

 

 

 

 

 

Det negativa då?

Det finns ju alltid något negativt med allt här i världen. När det gäller skalen från iDeal så är det att de inte går upp över kanterna, det leder till att om du tappar telefonen lite olyckligt så är risken väldigt stor att skärmen spricker. Det vill vi ju inte ska hända. På min telefon har jag då satt på ett skärmskydd från supermärket ZAGG.

6plus_is_luxe_white

Det mäktiga skärmskyddet från ZAGG

Skyddet heter ZAGG InvisibleShield Glass Luxe och är en relativt tjock skiva av olika material som skyddar mobilen som en jävla pansardörr. Man kan välja färg på skyddet då det sträcker sig över hela framsidan. Jag har ett i vitt eftersom jag har en vit mobil, men man kan välja vit, svart, titanium och rosé guld. Priset ligger på 45€ (ca 460 kr).

Skärmavbild 2016-07-25 kl. 10.06.28

Your email address will not be published. Required fields are marked *