Nytt år – nya bloggar!

Nytt år – nya bloggar!

Skärmavbild 2015-01-14 kl. 06.26.11

Jag håller på att strukturera upp mig lite. Den här bloggen har varit så rörig tycker jag…

Teknik och prylar

Detta skriver jag om på min blogg på M3 samt på Prisjakt. Handlar det om träning kan det även komma att publiceras på bloggen på ImproveMe.

Halsa_me_Asa

Hälsa och träning

Här har jag startat en ny blogg på ImproveMe där jag lägger allt fokus kring träningen, dansskolan och kosten.

Bilar och andra fordon

Det vill jag också fortsätta med, kanske att jag inte provkör lika mycket på grund av tidsbrist. Men på sommaren kommer det säkert bli några i alla fall. Det kommer jag skriva om på denna bloggen och en del okategoriserade saker som livet i villa och 50-tals modet!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *